Onze werkwijze is duidelijk en transparant

Bij mondproblemen maakt u een afspraak via deze website of telefonisch met ons en komt u langs voor een Vrijblijvend MondCheck.

U komt langs voor een eerste afspraak

Bij ‘normale’, preventieve behandelingen maken we uw gebit direct weer stralend schoon. Bij gingivitis of parodontitis echter, verrichten wij tijdens de eerste afspraak een mondonderzoek en stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op. In dat behandelplan staat vermeld welke behandelingen nodig zijn voor u, en wat de behandeling gaat kosten.

Daarnaast hechten wij er grote waarde aan, dat u niet alleen begrijpt hoe de parodontale problemen (tandvleesklachten) zijn ontstaan en wat de behandelingsmogelijkheden en beperkingen zijn, maar ook wat u zelf dient te doen om uw mond zolang mogelijk gezond te houden.

Bezoek de mondhygiënist zonder verwijzing van de tandarts

Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking tussen mondzorgverleners. Regelmatig overleg zorgt ervoor dat uw behandelend tandarts op de hoogte blijft van uw voortgang. Zo zorgen wij samen voor een optimaal behandeltraject waarin uw gezondheid centraal staat.

Wij doen dus feitelijk de grote schoonmaak van uw gebit en zorgen voor een altijd frisse mond!

Een eerste afspraak maken