Verwijs uw patiënten voor preventieve en parodontologische behandelingen door

Een goede samenwerking tussen de mondhygiënist werkzaam in deze praktijk en de behandelend tandarts vinden wij erg belangrijk. Als u een patiënt verwijst, maar ook als de patiënt uit eigen beweging bij ons een afspraak maakt zal er, met toestemming van de patiënt, contact met u worden opgenomen.

De tandarts kan voor onderstaande behandelingen naar Plaza Dentaal verwijzen:
  • Meer of minder ernstige parodontale ontstekingen.
  • Professionele gebitsreiniging.
  • Afname van microbiologische kweken en het daarbij passende parodontale behandeladvies.
  • Sealen bij kinderen.
  • Kleine restauraties bij kinderen en jonge volwassen t/m 18 jaar.
Diana Plaza is erkend door de NVM als mondhygiënist en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister. Haar kennis en ervaring staan op hoog niveau.

Binnen de praktijk Plaza Dentaal houden wij ons uitsluitend bezig met de behandeling van tandvleesproblemen en preventieve mondzorg. Voor andere tandheelkundige zorg of voor controles verwijzen wij naar u, de tandarts terug.

Verwijzen naar Plaza Dentaal bespaart tijd en kosten

De geïntegreerde samenwerking tussen onze praktijk zorgt ervoor dat er niet steeds opnieuw met het parodontologie protocol gestart hoeft te worden. Dit bespaart kosten en tijd en we voorkomen ermee dat uw patiënt in een later stadium niets meer vergoed krijgt van de zorgverzekeraar!

Verwijzen? U houdt de regie in handen

U bepaalt uiteraard zelf of u wilt verwijzen voor een behandeling door Diana Plaza. Ook een voorstel voor verwijzing naar uw tandartspraktijk, zal uitsluitend doorgang vinden na uw goedkeuring.

Wij stellen uw verwijzingen zeer op prijs en waarderen het dat u deze zorg aan ons toevertrouwt.

U kunt volledig rekenen op onze persoonlijke aandacht en vakmanschap voor uw patiënt. Diana Plaza informeert u over de stand van zaken dmv rapportages op verzoek via email of per normale post.

Indien u een patiënt wilt verwijzen kan dit via onze Verwijsbrief via de te downloaden PDF-versie.

Sinds mei 2006 is een verwijsbrief niet meer nodig.

Toch zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw patiënten middels een verwijsbrief naar deze praktijk verwijst. Op verzoek kunnen er informatiefolders aan u worden toegestuurd.

Informatiefolder